De Burcht 40
WINKELRUIMTE

De Burcht 40

Winkelcentrum De Burcht is een overdekt winkelcentrum in de wijk IJpelaar te Breda en in 2017 geheel gerenoveerd. De Burcht heeft circa 32 winkels alsmede een lunchroom.De winkel is op een hoek gelegen nabij de in/uitgang van het winkelcentrum. Door de hoek is er erg veel etalageruimte, maar liefst 25 meter. Via de achterzijde is er een eigen laad-losvoorziening. Tevens zijn er twee parkeerterreinen rondom het winkel-centrum. In het winkelcentrum zijn ondermeer gevestigd Albert-Heijn, Jumbo, Bakkerij Vromans, Bruna, Blokker, Kruidvat, DA, Zeeman, Domino’s, OP=OP, Mitra en VakantieXperts. De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 254 m². Frontbreedte winkelruimte circa...

lees meer

Winkelcentrum De Burcht is een overdekt winkelcentrum in de wijk IJpelaar te Breda en in 2017 geheel gerenoveerd. De Burcht heeft circa 32 winkels alsmede een lunchroom.
De winkel is op een hoek gelegen nabij de in/uitgang van het winkelcentrum. Door de hoek is er erg veel etalageruimte, maar liefst 25 meter. Via de achterzijde is er een eigen laad-losvoorziening. Tevens zijn er twee parkeerterreinen rondom het winkel-centrum. In het winkelcentrum zijn ondermeer gevestigd Albert-Heijn, Jumbo, Bakkerij Vromans, Bruna, Blokker, Kruidvat, DA, Zeeman, Domino’s, OP=OP, Mitra en VakantieXperts.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 254 m². Frontbreedte winkelruimte circa 25 m.

Er zijn twee grote parkeerterreinen aanwezig aan de oostzijde alsmede aan de westzijde met een entree tot het winkelcentrum. Tevens zijn er voldoende onbetaalde parkeerplaatsen in het openbaar gebied.

De oplevering geschiedt in de staat waarin de huidige huurder het gehuurde aan verhuurder oplevert. Het geheel wordt casco verhuurd. Onderstaande zaken kunnen worden overgenomen maar maken geen deel uit van het gehuurde.
- Scheidingswanden t.b.v. magazijnruimte;
- Verwarming;
- Airconditioning;
- Kabelgoten met aanwezige bekabeling;
- Alarminstallatie;
- Rolluik als toegangsdeur;
- Patchkast;
- Toiletten;
- Pantry.

Bestemmingsplan ‘IJpelaar’ heeft dit gebouw de bestemming ‘centrum’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs EUR 65.000,-- per jaar te vermeerderen met BTW.

Promotiekosten EUR 145,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten EUR 379,50 per maand te vermeerderen met BTW, dit is een verrekenbaar voorschot voor gas, water en elektra, afrekening vindt plaats op daadwerkelijk gebruik. Tevens zijn de kosten ten behoeve van de gezamenlijke voorzieningen (electraverbruik, water, sprinkler, electrische instalatie, CCTV installatie, muziek/omroepinstallatie, beveiliging bewaking, groenvoorziening/terreinonderhoud, gladheidbestrijding, schoonmaak algemene ruimte e.d.

 

Kenmerken

Adres: De Burcht 40
4834 HK, Breda
Omgeving: Woonomgeving
Ligging: IJpelaar
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1967
Vloeroppervlakte: 254 m²
Huurprijs: € 65.000 jr
Parkeerplaatsen: Op parkeerterrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: € 379,50 mnd

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Per auto Door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda is zowel de snelweg A27 (Utrecht-Breda) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in onbetaalde parkeermogelijkheden. Per openbaar vervoer Zeer volledige openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoerfrequentie. Nabij het object zijn bushaltes...

Per auto Door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda is zowel de snelweg A27 (Utrecht-Breda) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in onbetaalde parkeermogelijkheden. Per openbaar vervoer Zeer volledige openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoerfrequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Voor specifieke informatie omtrent het openbaar vervoer verwijzen wij naar www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media