Charles Petitweg 7A-2
KANTOORRUIMTE

Charles Petitweg 7A-2

Een nette zelfstandige kantoorruimte onderdeel van een verzamelcomplex gelegen op het bedrijventerrein Waterdonken en Waterakkers (Breda-Noord). Het betreft een unit verdeeld over 2 verdiepingen, voorzien van LED-verlichting en airconditioning op de 1e verdieping. Tevens heeft u de beschikking over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 140 m².- Kantoorruimte begane grond circa 70 m²- Kantoorruimte verdieping circa 70 m² In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van onbetaalde parkeermogelijkheden. Bij het pand behoren 3 parkeerplaatsen. Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;-...

lees meer

Een nette zelfstandige kantoorruimte onderdeel van een verzamelcomplex gelegen op het bedrijventerrein Waterdonken en Waterakkers (Breda-Noord). Het betreft een unit verdeeld over 2 verdiepingen, voorzien van LED-verlichting en airconditioning op de 1e verdieping. Tevens heeft u de beschikking over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 140 m².
- Kantoorruimte begane grond circa 70 m²
- Kantoorruimte verdieping circa 70 m²

In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van onbetaalde parkeermogelijkheden. Bij het pand behoren 3 parkeerplaatsen.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Eigen entree;
- Systeemplafond met LED-verlichting;
- Alarmsysteem;
- Verwarming middels CV-installatie;
- Airconditioning;
- Toilet;
- Pantry met inbouwapparatuur.

Bestemmingsplan ‘Waterdonken en Waterakkers’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website
www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs: EUR 1.150,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: Huurder wordt zelf contractant van de aanwezige nutsvoorzieningen, Daarnaast zal huurder een onderhoudscontract afsluiten voor de aanwezige airco-units en CV-installatie.

Kenmerken

Adres: Charles Petitweg 7A-2
4827 HJ, Breda
Omgeving: Bedrijventerrein
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1997
Vloeroppervlakte: 140 m²
Huurprijs: € 1.150 mnd
Parkeerplaatsen: 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.v.t.

Uw makelaar

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog open...

Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Voor het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Vanuit Breda vertrekt ieder half uur de intercity-direct naar Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Amsterdam. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media