Warning:Invalid argument supplied for foreach()
Boschstraat 109
Boschstraat 109
WINKELRUIMTE

Boschstraat 109

De Boschstraat en de Korte Boschstraat zijn van oudsher winkel- en woonstraten met een rijke historie. Hier getuigen o.a. de nog aanwezige acht rijksmonumenten. De Boschstraat was en is nog steeds een belangrijke verbindingsroute tussen het station, Breda Noord-Oost en de binnenstad. Tegenwoordig is het een fietsstraat, de straat is ingericht als fietsroute waar tevens auto’s zijn toegestaan. Het meest kenmerkende van deze straat is de grote diversiteit aan speciaalzaken. Behalve winkels met een geheel eigen karakter vindt u er ook een musea en galeries. Natuurlijk is ook de horeca goed vertegenwoordigd. De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 60 m² gelegen op de be...

lees meer

De Boschstraat en de Korte Boschstraat zijn van oudsher winkel- en woonstraten met een rijke historie. Hier getuigen o.a. de nog aanwezige acht rijksmonumenten. De Boschstraat was en is nog steeds een belangrijke verbindingsroute tussen het station, Breda Noord-Oost en de binnenstad. Tegenwoordig is het een fietsstraat, de straat is ingericht als fietsroute waar tevens auto’s zijn toegestaan. Het meest kenmerkende van deze straat is de grote diversiteit aan speciaalzaken. Behalve winkels met een geheel eigen karakter vindt u er ook een musea en galeries. Natuurlijk is ook de horeca goed vertegenwoordigd.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 60 m² gelegen op de begane grond.

In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeermogelijkheden.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Eigen entree;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Verwarming;
- Toilet;
- Pantry.

Bestemmingsplan ‘Binnenstad’ heeft dit gebouw de bestemming ‘gemengd-1’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kenmerken

Adres: Boschstraat 109
4811 GE, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Status: Verhuurd
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1993
Vloeroppervlakte: 60 m²
Parkeerplaatsen: n.v.t.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda is zowel de snelweg A27 (Breda-Utrecht) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in betaalde en enkele onbetaalde parkeermogelijkheden. Bereikbaarheid per OV: Het object is gelegen op korte afstand van het NS Centraal Station. ...

Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda is zowel de snelweg A27 (Breda-Utrecht) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in betaalde en enkele onbetaalde parkeermogelijkheden. Bereikbaarheid per OV: Het object is gelegen op korte afstand van het NS Centraal Station. Zeer volledige openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoerfrequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media