Bijster 7-21
KANTOORRUIMTE

Bijster 7-21

Dit multifunctionele en uiterst representatieve kantoorgebouw is gelegen op A1 kantorenlocatie ‘De Bijster’ in Breda. Het gebouw biedt diverse gebruiksmogelijkheden binnen hetvigerende bestemmingsplan, zoals kantoren, overheid, onderwijs en educatie alsmede welzijn en gezondheidszorg. Het gebouw is recent getransformeerd naar een volwaardig multi tenant gebouw. Kantorenpark ‘Claudius Prinsen’ is een absolute A1 kantorenlocatie in Breda. De omgeving wordt gekenmerkt door diverse hoogwaardige kantoorgebouwen waarin diverse gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest zoals BNY Mellon, DeLonghi, Interbest, Regus en Baker Tilly. In de directe omgeving zijn diverse voorzien...

lees meer

Dit multifunctionele en uiterst representatieve kantoorgebouw is gelegen op A1 kantorenlocatie ‘De Bijster’ in Breda. Het gebouw biedt diverse gebruiksmogelijkheden binnen het
vigerende bestemmingsplan, zoals kantoren, overheid, onderwijs en educatie alsmede welzijn en gezondheidszorg. Het gebouw is recent getransformeerd naar een volwaardig multi tenant gebouw.

Kantorenpark ‘Claudius Prinsen’ is een absolute A1 kantorenlocatie in Breda. De omgeving wordt gekenmerkt door diverse hoogwaardige kantoorgebouwen waarin diverse gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest zoals BNY Mellon, DeLonghi, Interbest, Regus en Baker Tilly. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals, Pelikaan Health Centre, het Amphia ziekenhuis en een tankstation met shop. Het bruisende stadscentrum van Breda, met een ruim aanbod aan winkels, horeca en andere voorzieningen, ligt op ongeveer 1 km afstand.

Begane grond 422 m² Beschikbaar
1e verdieping 157 m² Beschikbaar
1e verdieping 88 m² Beschikbaar
3e verdieping 692 m² Beschikbaar

Op eigen terrein is een afgesloten parkeerterrein aanwezig. De parkeernorm bedraagt 1 parkeerplaats per 50 m² kantoorruimte. In de directe omgeving is gratis parkeren.

De kantoorruimte zal in de huidige (zeer complete) staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van:
• Moderne, lichte entree met zitje;
• Aanwezige glazen scheidingswanden;
• Aanwezige data bekabeling;
• Liftinstallatie;
• Systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren/ convectoren;
• Luchtbehandelingssysteem met koeling;
• Lamellen;
• Kabelgoten;
• Intercominstallatie;
• Toegangscontrolesysteem;
• Pantry’s;
• Zonwering.

‘Gemengde Bebouwingen’ (kantoren, overheid, onderwijs, educatie, welzijn e.d.). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kantoorruimte EUR 135,-- per m² per jaar exclusief servicekosten, exclusief BTW.
Parkeerplaatsen EUR 500,-- per plaats, per jaar, exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

De servicekosten bedragen EUR 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en hebben betrekking op energieverbruik (middels eindafrekening), verlichting van gemeenschappelijke ruimten, buitenruimte en gevelverlichting en onderhoud installaties/alarm, onderhoud parkeerterrein, assurantiepremie, buitenbeglazing en intercom.

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn 5 jaar

Verlengingstermijn 5 jaar

Opzegtermijn 12 maanden

Kenmerken

Adres: Bijster 7-21
4817 HX, Breda
Omgeving: Kantorenpark
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1997
Vloeroppervlakte: 1.359 m²
Huurprijs: € 135 m² jr
Huurbaar vanaf: 88 m²
Parkeerplaatsen: 1:50 m²
Huurprijs parkeerplaatsen: € 500 pp pj
Servicekosten: € 35,00 m² jr
Energielabel: A

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Per auto Via de zuidelijke rondweg van Breda heeft de locatie een directe en snelle aansluiting op de snelwegen A16 (Rotterdam-Antwerpen), A58 (Bergen op Zoom-Eindhoven) en A27 (Breda-Utrecht). Het stadscentrum is middels het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Per OV Naast het object zijn bushaltes aanwezig van waaruit diverse busverbindingen worden ond...

Per auto Via de zuidelijke rondweg van Breda heeft de locatie een directe en snelle aansluiting op de snelwegen A16 (Rotterdam-Antwerpen), A58 (Bergen op Zoom-Eindhoven) en A27 (Breda-Utrecht). Het stadscentrum is middels het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Per OV Naast het object zijn bushaltes aanwezig van waaruit diverse busverbindingen worden onderhouden met onder meer het stadscentrum en het centraal station van Breda.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media