Arendshof 21
WINKELRUIMTE

Arendshof 21

De winkelruimte ligt op A1 locatie in het overdekte winkelcentrum Arendshof naast Eye Wish. In de directe omgeving zijn Vero Moda, Hunkemöller, Kaatje Jans, T-Mobile alsmede Vodafone gevestigd. Verder tref je ondermeer in het winkelcentrum grote ketens zoals H&M, Hema, Blokker, Van Haren, We Men Open32 en Lucardi Juwelier. De aangeboden winkelruimte heeft een oppervlak van circa 100 m² en is verdeeld in ca. 75 m² winkelruimte en 25 m² opslagruimte / toilet en pantry. Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van; - Luchtgordijn;- Verwarming / airconditioning;- Systeemplafond met inbouw- en opbouwverlichting en inbouw speakers;- Pa...

lees meer

De winkelruimte ligt op A1 locatie in het overdekte winkelcentrum Arendshof naast Eye Wish. In de directe omgeving zijn Vero Moda, Hunkemöller, Kaatje Jans, T-Mobile alsmede Vodafone gevestigd.

Verder tref je ondermeer in het winkelcentrum grote ketens zoals H&M, Hema, Blokker, Van Haren, We Men Open32 en Lucardi Juwelier.

De aangeboden winkelruimte heeft een oppervlak van circa 100 m² en is verdeeld in ca. 75 m² winkelruimte en 25 m² opslagruimte / toilet en pantry.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;

- Luchtgordijn;
- Verwarming / airconditioning;
- Systeemplafond met inbouw- en opbouwverlichting en inbouw speakers;
- Pantry;
- Rolluik aan voor- en achterzijde.

Bovenstaande voorzieningen zijn 6 jaar geleden volledig vernieuwd nadat de winkel een complete restyling heeft gehad.

Bestemmingsplan ‘Centrum 2017’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Centrum’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs EUR 24.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: voorschot EUR 500,-- per maand te vermeerderen met BTW. Huurder zal rechtstreeks contractant worden van de nutsvoorzieningen, het pand heeft eigen meters.

Bijdrage winkeliersvereniging EUR 584,23 per jaar te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Adres: Arendshof 21
4901 LG, Oosterhout
Omgeving: Stadscentrum
Ligging: Centrum
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg, per direct.
Bouwjaar: 1997
Vloeroppervlakte: 100 m²
Huurprijs: € 24.000 jr
Parkeerplaatsen: in de omgeving ruim aanbod betaalde parkeerplaatsen
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: € 500 pm

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Oosterhout is goed bereikbaar via de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) alsmede de A27 (Breda-Utrecht). De winkelruimte is in het voetgangersdomein van het centrum gelegen. Nabij het centrum zijn bushaltes ten behoeve van het stads en streekvervoer aanwezig.

Oosterhout is goed bereikbaar via de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) alsmede de A27 (Breda-Utrecht). De winkelruimte is in het voetgangersdomein van het centrum gelegen. Nabij het centrum zijn bushaltes ten behoeve van het stads en streekvervoer aanwezig.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media