Oude Vest 9

4811 HR Breda Kantoorruimte
Verhuurd € 1.125,- / mnd 47 m2

Het object is in hartje centrum gelegen. Via het Kloosterplein, en Claudius Prinsenlaan is de zuidelijke rondweg te bereiken. De zuidelijke rondweg verbindt de A16 en A27. De locatie is zeer goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Voor het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Het NS station is
Gelegen midden in het bruisende centrum van Breda is dit prachtige monumentale pand gelegen. 

Contact opnemen
154907675
154907661
160981161
160981257
160981217

Het pand is reeds in gebruik als kantoorruimte door diverse bedrijven. Voor grotere of kleinere bedrijven biedt het pand op de Oude Vest een inspirerende werkplek. Het is een fantastische en representatieve plek voor bedrijven die zich willen onderscheiden. De aangeboden ruimte heeft een oppervlak: eerste verdieping circa 47 m². Het monumentale pand is voorzien van visgraat parketvloer met bies, gestucte wanden en plafonds, verlichtingsarmaturen, verwarming middels radiatoren, meerdere gezamenlijke vergaderruimten deze bieden de mogelijkheid om grotere groepen te ontvangen of presentaties te geven, gezamenlijke overdekte binnenplaats annex vergaderruimte en tuin. In de nabije omgeving zijn ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden o.a. de Chassé Parking (mogelijkheden voor abonnement) en parkeerterrein de Oude Vest (voor kort parkeren). 

Kantoorruimte in Rijksmonument Gelegen in het Centrum Turn key kantoorruimte met shared services
Kenmerken
Straat
Oude Vest 9
Adres
4811 HR BREDA
Omgeving
Winkelgebied stadscentrum
Status
Verhuurd
Vloeroppervlakte
47 m2
Huurprijs
€ 1.125,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
€ 45,- / m²
Omgeving

Het object is in hartje centrum gelegen. Via het Kloosterplein, en Claudius Prinsenlaan is de zuidelijke rondweg te bereiken. De zuidelijke rondweg verbindt de A16 en A27. De locatie is zeer goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Voor het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Het NS station is zelfs op loopafstand. Vanuit Breda vertrekt de intercity direct naar Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Amsterdam. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business