Minervum 7444 A

4817 ZG Breda Kantoorruimte
Te huur € 1.500,- / mnd 140 m2

Aan de rand van bedrijventerrein Hoogeind is dit bedrijfsobject gelegen. Het gebied ligt aan de oostzijde van Breda, nabij de snelweg A27. Het kantoorobject heeft 3 bouwlagen, de 1e en 2e verdieping worden te huur aangeboden, deelhuur per verdieping  is bespreekbaar. 

Contact opnemen
183587987

De aangeboden ruimte heeft een totaal gebruiksoppervlak van circa 140 m², deelhuur is bespreekbaar 1e of 2e verdieping vanaf circa 70 m². De ruimte(s) zijn instapklaar te betrekken. Op de 1e verdieping bevinden zich toiletruimte en pantry. Bij deelverhuur zal dit  gezamenlijk gebruikt worden. Onbetaald parkeren in de omgeving aanwezig. Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van; vloerafwerking, lamellen, airconditioning, pantry alsmede toilet. In de directe omgeving zijn onder andere Jacobs Electro, RPS, Scholle, Amgen en Izico gevestigd.

140 m² deelverhuur vanaf 70 m² bedrijventerrein Hoogeind onbetaald parkeren
Kenmerken
Straat
Minervum 7444
Adres
4817 ZG BREDA
Omgeving
Bedrijventerrein
Status
Te huur
Bouwjaar
2003
Vloeroppervlakte
140 m2
Huurprijs
€ 1.500,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
€ 300,- / mnd
Foto's
Omgeving

Bedrijventerrein Hoogeind ligt aan de A27 aan de oostzijde van Breda. Het is een van de meest representatieve terreinen van Breda. Het is ruim opgezet en voorzien van diverse waterpartijen. Op loopafstand is een bushalte aanwezig van waaruit busverbindingen worden onderhouden met ondermeer het centrum en NS Centraal Station.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business