Minervum 7266

4817 ZM Breda Bedrijfsruimte
Te huur € 140.000,- / jr 1315 m2

Op bedrijventerrein Hoogeind aan de rand van het Minervum is dit bedrijfspand gelegen. Het bedrijventerrein beschikt over een BIZ. De BIZ focust zich op veiligheid, verbetering van het imago en uitstraling, groen, grijsbeheer en de duurzaamheid van het bedrijventerrein. Het gebouw bestaat uit 2 units.

Contact opnemen
173804035

Het linker gedeelte komt per 1 februari 2025 beschikbaar, in het rechter gedeelte is DRL Products gevestigd. De beschikbare ruimte bestaat uit bedrijfsruimte met showroom en kantoor. De bedrijfsruimte is te bereiken via twee overheaddeuren. De kantoorruimte/showroom zijn aan de voorzijde gelegen en kijken uit over een groenstrook met daarachter een zonnepark “Bavelse Berg”. De aangeboden ruimte heeft een totaal gebruiksoppervlak van circa 1.915 m², verdeeld over bedrijfsruimte begane grond 1.315 m², kantoorruimte begane grond 200 m², kantoorruimte eerste verdieping 200 m² en kantoorruimte tweede verdieping 200 m². Op eigen afgesloten terrein zijn diverse parkeerplaatsen gelegen. In de nabije omgeving is er tevens een ruim aanbod van onbetaalde parkeermogelijkheden. Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van; de kantoorruimte: systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, aanwezige scheidingswanden, mechanische ventilatie in combinatie met airco, elektrisch bedienbare screens, pantry/koffie corner; toiletgroep per verdieping, verwarming d.m.v. CV-ketel / radiatoren, warmtewerend glas,en kabelgoten voorzien van wandcontactdozen. De bedrijfsruimte: betonvloer met een vloerbelasting van 2.500 kg/m², lichtstraten, 2x elektrische overheaddeur, verlichtingsarmaturen, verwarming middels gasheaters, staalconstructie is voorbereid t.b.v. een kraanbaan en vrije hoogte van 9,5 meter. Het terrein is geheel omheind.

Bedrijfsruimte circa 1.915 m²  Nabij de snelweg A27 Parkeerplaatsen op eigen terrein
Kenmerken
Straat
Minervum 7266
Adres
4817 ZM BREDA
Omgeving
Bedrijventerrein
Status
Te huur
Bouwjaar
2008
Vloeroppervlakte
1315 m2
Huurprijs
€ 140.000,- / jr
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Deze kantoorruimte ligt op bedrijvenpark Hoogeind te Breda. Dit terrein ligt aan de A27 aan de zuid-oost zijde van Breda. Bedrijvenpark Hoogeind is een van de meest representatieve bedrijventerreinen van Breda. Het is ruim opgezet, voorzien van diverse waterpartijen. De afgelopen jaren zijn retail en leisure functies aan het bedrijventerrein toegevoegd.  Bedrijvenpark Hoogeind beschikt o.a. over een hotelaccommodatie, restaurants, kinderdagverblijf, bioscoop, evenementenhal en een waterstoftankstation. Op loopafstand is een bushalte aanwezig van waaruit busverbindingen worden onderhouden met onder meer het centrum en het NS Centraal Station. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business