Lange Brugstraat 7

4811 WP Breda Winkelruimte
Verhuurd Prijs op aanvraag 109 m2

In een van de hoofdwinkelstraten van Breda komt deze leuke winkelruimte beschikbaar. De Lange Brugstraat is een historische straat, een beschermd stadsgezicht en is gelegen in het centrum voetgangersgebied. Het overdekte winkelcentrum de Barones is nabij gelegen. In de omgeving is een leuke mix van winkelaanbod en horeca. Nette en strak afgewerkte winkelruimte met achterin een opslagruimte met pantry en toilet.

Contact opnemen
172521663

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 109 m². Winkelruimte van circa 85 m² alsmede een opslag van circa 24 m². Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van een pui met een luchtgordijn, rolluik en een alarmsysteem. de winkel is voorzien van een alarm alsmede airconditioning. De aanwezige verlichting wordt door vertrekkend huurder ter overname aangeboden.

Winkelruimte van circa 109 m² parkeergarage De Barones nabij Voetgangersgebied centrum Breda
Kenmerken
Straat
Lange Brugstraat 7
Adres
4811 WP BREDA
Omgeving
Winkelgebied stadscentrum
Status
Verhuurd
Vloeroppervlakte
109 m2
Huurprijs
€ 3.650,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Via het singeltracé is het centrum goed bereikbaar. Parkeergarage De Barones is op 1 minuut loopafstand gelegen. Het NS Station Breda Centraal is met fiets of openbaar vervoer binnen 10 minuten bereikbaar. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business