Ginnekenweg 45

4818 JB Breda Winkelruimte
Te huur Prijs op aanvraag 175 m2

De winkelruimte is gelegen aan het begin van de Ginnekenweg en vormt het middengedeelte van de historische as die vanaf de binnenstad tot aan het Ginneken loopt. De route, die in totaal ongeveer 2,5 kilometer lang is, begint op het Van Coothplein en gaat via de Nieuwe Ginnekenstraat, Wilhelminastraat, Ginnekenweg en loopt door tot aan de Ginnekenmarkt.  

Contact opnemen
148363741

Op deze route is een groot aanbod van speciaalzaken op het gebied van mode, luxury shopping, ambachtszaken, exclusieve winkels met wonen en lifestyle, galeries en horecagelegenheden aanwezig. Dit gebied wordt ook wel Oranje Zuid genoemd en is een van de meest geliefde (winkel)gebieden van Breda is. De winkelruimte zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toiletruimte, kleine opslagruimte en pantry. Parkeren kan direct voor de deur of in de omgeving. Over het algemeen zijn er betaalde parkeerplaatsen beschikbaar langs de weg.

Winkelruimte circa 175 m² Meest geliefde winkelgebied van Breda Uitstekende locatie in Breda-Zuid 
Kenmerken
Straat
Ginnekenweg 45
Adres
4818 JB BREDA
Status
Te huur
Vloeroppervlakte
175 m2
Huurprijs
€ 3.400,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is via de Ginnekenweg zeer snel bereikbaar. Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Het treinstation Station Breda ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand van de Ginnekenweg.

 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business