Ginnekenstraat 145

4811 JG Breda Winkelruimte
Te huur € 279,- / m² 200 m2

De winkelruimte is gelegen op steenworp afstand van het Van Coothplein en ligt aan het begin van het A1 winkelgebied Ginnekenstraat - Eindstraat. Er zijn diverse landelijke retailers gevestigd, te weten Zeeman, Wibra, Blokker, Hans Anders, Lin-O-Lux en de Chocolat Company. 

Contact opnemen
172534519

De winkelruimte is recent netjes gemaakt met een nieuw systeemplafond met verlichting, vloerbedekking en wandafwerking. De winkelruimte is met de tweede toegangsdeur uitstekend met de auto bereikbaar via de Keizerstraat - Achter de Lange stallen, waar de Molsparking gelegen is. .De aangeboden winkelruimte begane grond heeft een oppervlak van circa 200 m². Voor meer informatie verwijzen wij u naar de plattegrond. In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeermogelijkheden. Het object is onder andere voorzien van; winkelpui / entree; systeemplafond met verlichting; klimaatsysteem (verwarming en koeling); magazijnruimte; toilet en pantry.

Winkelruimte circa 200 m² Voetgangersdomein centrumlocatie Frontbreedte circa 7 meter
Kenmerken
Straat
Ginnekenstraat 145
Adres
4811 JG BREDA
Omgeving
Winkelgebied stadscentrum
Status
Te huur
Bouwjaar
1995
Vloeroppervlakte
200 m2
Huurprijs
€ 279,- / m²
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

De Ginnekenstraat is één van de bekendste winkelstraten in het centrum van Breda. Het object is gelegen aan de zuidkant van de Ginnekenstraat nabij het gezellige Van Coothplein. Op steenworp afstand is de Molsparking gelegen.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business