Dorpstraat 93

4851 CL Ulvenhout Winkelruimte
Verhuurd € 2.250,- / mnd 170 m2

Aan de doorgaande weg in Ulvenhout op een zichtlocatie is deze winkelruimte gelegen. Ulvenhout ligt aan de zuidzijde van Breda Ulvenhout telt 4.790 inwoners. De kern bestaat uit de hoofdstraat met diverse winkels. Op donderdagmiddag wordt de markt gehouden op het Dorpsplein. Aan de Dorpstraat is een divers aanbod van winkels aanwezig, zoals Plus Markt, Jumbo supermarkt, Kruidvat, Van Uffelen Mode, Impresse Lingerie en Badmode en coffee time.

Contact opnemen
159928101

De aangeboden winkelruimte met opslagruimte is totaal circa 170 m² groot met een frontbreedte van circa 750 cm. De winkelruimte heeft een mooie brede etalageruimte en is instapklaar voor de volgende huurder. Verhuurder zal de achterzijde van de winkel renoveren, deze ruimte dient nu als opslagruimte maar kan aan de winkelruimte worden toegevoegd. De bestemming laat ook dienstverlening en horeca toe.

Winkel- kantoorruimte 170 m² Gelegen aan de doorgaande weg Parkeren in de directe omgeving
Kenmerken
Straat
Dorpstraat 93
Adres
4851 CL ULVENHOUT
Omgeving
In woonwijk
Status
Verhuurd
Bouwjaar
1955
Vloeroppervlakte
170 m2
Huurprijs
€ 2.250,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Via de Dorpstraat en de Ulvenhoutselaan is Breda goed bereikbaar. Via de Molenstraat en de Chaamsebaan is de snelweg A58 binnen enkele minuten bereikbaar. Vanuit Ulvenhout is er een busverbinding naar Breda. Elke 30 minuten (spits 15 minuten). 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business