Delpratsingel 23

4811 AP Breda Kantoorruimte
Verhuurd € 3.000,- / mnd 156 m2

Het betreft hier een uniek monumentaal kantoorgebouw gelegen aan de singel in Breda. Het kantoorgebouw heeft een rijke historie en kenmerkt zich door een aantal zeer fraaie stijlkamers en een unieke entree met bijzondere trappartij. Op dit moment wordt het gebouw door Maas-Jacobs gerestaureerd en gedeeltelijk getransformeerd naar kantoor en woningen. 

Contact opnemen
159262643

Het pand heeft een centrale entree ten behoeve van de woningen en de kantoren. Vanuit deze entree is de kantoorunit bereikbaar via een fraaie hal met ingang naar de kantoorvleugel. De kantoorkamers zijn bereikbaar middels een gang. Twee kantoorruimtes zijn met elkaar verbonden. Vanuit de centrale entree is de toiletgroep en de pantry bereikbaar. Ook is de besloten tuin bereikbaar. In de tuin is een kas gelegen die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Bij de renovatie is oog voor de monumentale elementen en details en afwerking van de diverse stijlkamers. Vanwege het hoogwaardige monumentale karakter staat de indeling vast. Van de parkeerplaatsen op het achter terrein worden drie plaatsen toebedeeld aan het gehuurde. Deze parkeerplaatsen zijn uitsluitend op werkdagen gedurende kantoortijden (van 8.30-17.00 uur) beschikbaar. De andere plaatsen op het terrein zijn bedoeld voor de bewoners van de appartementen. In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor parkeren middels vergunningen. Voor het pand zijn enkele betaalde parkeerplaatsen gelegen. Een bezichtiging van het unieke kantoorgebouw geeft het beste beeld om de mogelijkheden van het gebouw te ontdekken.

Kantoorruimte 160 m² Monumentaal pand in het centrum aan de singel  Parkeren op eigen terrein
Kenmerken
Straat
Delpratsingel 23
Adres
4811 AP BREDA
Omgeving
In woonwijk
Status
Verhuurd
Vloeroppervlakte
156 m2
Huurprijs
€ 3.000,- / mnd
Parkeerplaatsen
3
Servicekosten
€ 230,- / mnd
Foto's
Omgeving

Het centrum van Breda en het Valkenbergpark zijn op loopafstand gesitueerd. Door de ligging aan het singeltracé is het centrum van Breda goed bereikbaar. Middels de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het object ligt op 2 minuten loopafstand van het Centraal station Breda, met een hoog openbaar vervoer frequentie. Twee keer per uur rijdt er een intercity-direct naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam. 

 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business