Bijster 7

4817 HZ Breda Kantoorruimte
Te huur € 135,- / m² 1114 m2

Multifunctioneel en uiterst representatief kantoorgebouw is gelegen op A1 kantorenlocatie ‘De Bijster’ in Breda. Het gebouw biedt diverse gebruiksmogelijkheden binnen het vigerende bestemmingsplan, zoals kantoren, overheid, onderwijs en educatie alsmede welzijn en gezondheidszorg. 

Contact opnemen
186639361

Kantorenpark ‘Claudius Prinsen’ is een absolute A1 kantorenlocatie in Breda. De omgeving wordt gekenmerkt door diverse hoogwaardige kantoorgebouwen waarin diverse gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest zoals BNY Mellon, DeLonghi, Interbest, Regus, Avans en Baker Tilly. In het gebouw zijn ondermeer gevestigd eRocket, Roan Camping Holidays en Six Capital. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals, Pelikaan Health Centre, het Amphia ziekenhuis en een tankstation met shop. Het bruisende stadscentrum van Breda, met een ruim aanbod aan winkels, horeca en andere voorzieningen, ligt op ongeveer 2 km afstand. Het gebouw is recent getransformeerd naar een volwaardig multitenant gebouw. Op eigen terrein is een afgesloten parkeerterrein aanwezig. De parkeernorm bedraagt 1 parkeerplaats per 50 m² kantoorruimte. In de directe omgeving is gratis parkeren beschikbaar.

Representatief kantoorgebouw Goede parkeermogelijkheden Zuid-Oostkant Breda
Kenmerken
Straat
Bijster 7
Adres
4817 HZ Breda
Omgeving
Kantorenpark
Status
Te huur
Bouwjaar
1997
Vloeroppervlakte
1114 m2
Huurprijs
€ 135,- / m²
Parkeerplaatsen
30
Servicekosten
€ 40,- / m²
Foto's
Omgeving

Via de zuidelijke rondweg van Breda heeft de locatie een directe en snelle aansluiting op de snelwegen A16 (Rotterdam-Antwerpen), A58 (Bergen op Zoom-Eindhoven) alsmede de A27 (Breda-Utrecht). Het stadscentrum is middels het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Naast het object zijn bushaltes aanwezig van waaruit diverse busverbindingen worden onderhouden met onder meer het stadscentrum en het centraal station van Breda. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business