Aanhuur / aankoop

In de afgelopen jaren heeft LUC zich gespecialiseerd in het aanhuren en aankopen van bedrijfsmatig onroerend goed. Door onze uitgebreide lokale kennis zijn wij bekend met de vestigingslocaties in de regio, de geldende, marktconforme condities en bijvoorbeeld (wijzigingen in) bestemmingsplannen. We toetsen een object aan de markt, beoordelen in welke mate het courant is, beoordelen de onderliggende overeenkomsten....

Doordat we ons niet beperken tot het reguliere aanbod maar ook goed op de hoogte zijn van de opties “onder de markt” kunnen we snel handelen en succesvolle transacties tot stand brengen. Daarbij kruipen we in de huid van de aankopende/-hurende partij en onderhandelen we altijd vanuit het idee dat we het pand zelf gaan kopen of huren. Die extra investering geeft ons en onze klant vaak een beslissende voorsprong in het proces.

Een flink aantal beleggers en eindgebruikers zijn de afgelopen jaren overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde van LUC. Zij laten zich dan ook al geruime tijd door ons adviseren bij de aan- en verkoop van hun bedrijfsmatig onroerend goed.

LUC is ook aanwezig op social media