LUC is aangesloten bij

Onze kwaliteit hebben wij voor u gewaarborgd in diverse lidmaatschappen bij toonaangevende instituten. LUC Vastgoed Adviseurs is een RICS Regulated Company. Meer informatie hierover vind u hieronder en op de website van RICS 

RICS

LUC Vastgoed Adviseurs is Regulated by RICS

Dit certificaat garandeert dat LUC Vastgoed Adviseurs de strikte gedragscode van RICS hanteerd en de hoogste professionele en ethische normen nastreeft. Klik hier voor meer info over de professionele en etische standaardwaarden van RICS.

Vandaag de dag is RICS een wereldwijde organisatie van vastgoedprofessionals met:

  • Het internationaal hoofdkwartier in Londen en kantoren in Brussel, Dubai, Hong Kong, New York en Sydney;
  • Ca. 91.000 RICS professionele leden in 146 landen;
  • Meer dan 64.000 RICS kandidaats- en studentleden;
  • 500 researchpapers en beleidsdocumenten betreffende de sector per jaar;
  • 160 specialismen, die in 21 vakgebieden georganiseerd zijn

 

Als haar belangrijkste rol ziet de RICS:

  • Regulering en promotie van de professie;
  • Handhaving van de hoogste normen op het gebied van opleiding en beroepsuitoefening;
  • Bescherming van klanten en consumenten door een strikte gedragscode;
  • Levering van onpartijdige adviezen, analyses en richtlijnen.

LUC Vastgoed Adviseurs is aangesloten bij RealNext

RealNext staat voor de meest complete verzameling van beschikbare bedrijfsobjecten - kantoren, winkels en bedrijfsruimtes - in Nederland. Zowel zoekers als aanbieders profiteren sterk van de voordelen die het RealNext systeem biedt.

LUC Vastgoed Adviseurs plaatst haar aanbod op FundaInBusiness

Funda in business is een initiatief van Funda B.V. Deze website is specifiek voor bedrijfsonroerend goed. Het zoeken naar verschillende vormen van bedrijfshuisvesting staat hier centraal (bedrijfsruimte, kantoren, horeca, winkelruimte of bouwgrond). Daarnaast worden alle NVM bedrijfsmakelaars op de site getoond.

Funda in business heeft het grootste aanbod in zakelijk vastgoed en is daarmee de nummer 1 in bedrijfshuisvesting. Aanbieders van vastgoed (bedrijfsmakelaars) kunnen uitgebreid objecten presenteren aan de markt met foto’s, video’s, interactieve plattegronden en omgevingsinformatie.Voor ondernemers en makelaars die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting biedt funda in business uitgebreide zoekfuncties.

 

LUC Vastgoed Adviseurs is aangesloten bij TMI

TMI stimuleert het zelfreinigend vermogen van de sector door reële waarderingen te bevorderen. Kwaliteit van zowel de taxateur als de taxatie staan hierbij centraal. TMI zet met de TCV de kwaliteitsstandaard voor de branche, de missie is om alle taxateurs in Nederland hieraan te laten voldoen.

TMI zorgt voor een Taxatie Management Systeem waarmee taxateurs op uniforme wijze en volgens vaste uitgangpunten kunnen waarderen en informatie kunnen delen. Taxateurs gebruiken het TMS omdat ze het willen, niet omdat het verplicht is. TMI taxateurs nemen verantwoordelijkheid en werken voortdurend aan hun kennis en kunde en creëren hiermee een taxatieplatform. TMI bevordert de kwaliteit van taxateurs en de door hen aangeboden taxatierapporten door middel van educatie, controle en debat. TMI beheert de data, het systeem en de richtlijn.

TMI is een onafhankelijke stichting, die het Taxatie Management Systeem bewaakt, beheert en verder ontwikkelt voor de commercieel vastgoed branche om de kwaliteit en transparantie te bevorderen. Strategie is om zowel taxateurs als stakeholders hiervan te doordringen. TMI is de gesprekspartner van alle taxateurs, financiers, toezichthouders en overheden.

 

LUC is ook aanwezig op social media