VERHUURD | 915 m² kantoorruimte

VERHUURD | 915 m² kantoorruimte

Spoorstraat 200 te Breda.

Buro Nexus en Detail 4 Retail huren tijdens COVID-19 circa 915 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Willem.

LUC Vastgoed Adviseurs heeft Cairn Real Estate geadviseerd bij de verhuur van circa 915 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw Willem aan Buro Nexus en Detail 4 Retail.

Gebouw Willem ligt pal naast het NS Station in Breda langs het spoor. De begane grond van het kantoorgebouw is in 2020 gerenoveerd waarbij social spaces (vergaderruimtes, werklounge, diverse flexwerkplekken en een leestafel) in de entree zijn toegevoegd.

Buro Nexus is een recruitment buro en is inmiddels gevestigd op de 2e verdieping. Detail 4 Retail heeft na de integratie van de Local Loyalty Group eveneens gekozen voor dit prachtige kantoor aan de Spoorstraat 200 in Breda. Detail 4 Retail is gevestigd op de 1e verdieping. Door de komst van beide huurders is het gebouw Willem binnen 18 maanden volledig verhuurd. Eerder vestigde WEX en ADHDcentraal zich.

LUC Vastgoed Adviseurs en CBRE adviseerde de eigenaar Cairn Real Estate. Momenteel beheert Cairn een portefeuille in de Benelux en Duitsland van 106 objecten met een totaal van 794.685 m².

Ook kantoor huren in Breda? Neem dan contact op met Sacha Uitdewilligen.

 

LUC is ook aanwezig op social media