VERHUURD | 752 m² leisure ruimte

VERHUURD | 752 m² leisure ruimte

Keizerstraat 1 te Breda.

The Park, een Belgische virtual reality-venue, opent voor het eerst haar deuren in Nederland. Het gaat om gebouw ‘De Beeldenaar’ aan de Keizerstraat 1 in Breda.

The Park werd in 2018 voor het eerst gelanceerd door Telenet in België. In samenwerking met Vodafone gaat The Park de toekomst van entertainment naar Nederland brengen. De locaties in België verwelkomden de afgelopen twee jaar al 120.000 mensen en vanwege dat grote succes steekt The Park nu de grens over naar Breda. Enkele van de VR-ervaringen gaan over populaire Belgische tv-reeksen als De Mol en De Dag. De spelers bepalen tijdens het spel zelf het verloop van de verhaallijn. Spelers kunnen rondlopen in grote ruimtes die zijn opgedeeld in speelvelden van gemiddeld 100 m². Ze kunnen verschillende virtuele games spelen met behulp van een VR-bril en een rugzak uitgerust met sensoren en een minicomputer.

Uiteraard zijn de ervaringen in The Park zowel in België als in Nederland volledig coronaproof. De vestigingen in Breda gebruiken luchtontsmetters, voorzien handgel en paars licht en ozon ontsmetten de verschillende fysieke elementen in de zalen uitgebreid. Er zijn ook oog- en mondmaskers beschikbaar. Bezoekers kunnen bovendien met een knop instellen om zich te laten waarschuwen wanneer ze tijdens een spel te dicht bij elkaar komen.

CBRE adviseerde The Park bij de transactie. Verhuurder Van Opstal o.g. Marketing is geadviseerd door LUC Vastgoed Adviseurs.

LUC is ook aanwezig op social media