takkebijsters61-73-58.jpg
930 m² aan de Takkebijsters 61-65 verhuurd aan 2 partijen

Alphabet Nederland heeft geruime tijd geleden aangeven te willen vertrekken aan de Takkebijsters 61-65. Dit heeft geresulteerd in 2 nieuwe huurders welke direct de lege kantoorruimtes in gebruik gaan nemen. Er ontstaat hierdoor geen leegstand in het pand.

Lees verder
Lees verder
img_0314.jpg
Kantoorruimte aan de Willemstraat is verhuurd

Op een aantrekkelijke en centrale locatie in Breda is dit bijzondere kantoorpand gelegen. De ligging is perfect te noemen, dichtbij het NS station en de Bredase binnenstad. De ruimte is aan de binnenzijde modern, maar er zijn ook bijzondere monumentale en sfeervolle elementen aanwezig. De nieuwe huurder zal de gehele beschikbare kantoorruimte huren, deze is gelegen op de begane grond en eerste verdieping.

Lees verder
Lees verder
ginnekenmarkt5breda-02-2.jpg
70 m² winkelruimte verhuurd aan de Ginnekenmarkt

De winkelruimte op een zeer markante en aantrekkelijke locatie met uitzicht op de horeca en terrassen heeft maar kort te huur gestaan. Veel belangstellenden hebben er voor gezorgd dat de ruimte vlot verhuurd is. De ruimte op de begane grond zal gemoderniseerd worden door de nieuwe huurder en op korte termijn in gebruik worden genomen.

Lees verder
Lees verder
Breda Bijster.jpg
570 m² verhuurd in multi tenant kantoorgebouw

Recent werd er circa 570 m² kantoorruimte verhuurd in het kantoorgebouw gelegen aan de Bijster 7-21 te Breda. In het gebouw huurde eRocket circa 325 m² op de begane grond en Bernina circa 245 m² op de 1e verdieping. Na een renovatie van de algemene ruimtes en entree werd er dit jaar totaal circa 2.100 m² verhuurd in dit kantoorgebouw. Op dit moment zijn er nog twee ruimten van respectievelijk circa 420 m² en circa 690 m² beschikbaar.

Lees verder
Lees verder
De Bloedbank verhuist naar de Boschstraat 65

Aan de Boschstraat 65 is 770 m² kantoor- winkelruimte verhuurd. De ruimte is gelegen op de begane grond en beschikt over een royaal parkeerterrein aan de achterzijde. De Bloedbank Breda heeft inmiddels de sleutel en binnenkort starten de werkzaamheden. Medio mei 2024 zal de verhuizing naar de Boschstraat 65 plaatsvinden. De nieuwe bloedbank biedt straks ruime openingstijden en meer voorzieningen op een prettige, centrale locatie. Een steeds groter deel van onze donors woont en werkt in de stedelijke gebieden. Daarom is er gekozen voor een goed bereikbare locatie en extra services voor de donor, die passen bij de moderne tijd. De locatie en het pand aan de Boschstraat sluiten daar goed op aan, een duurzame, toekomstbestendige bloedvoorziening waar donors graag blijven komen.

Lees verder
Lees verder
Chasseveld Pathe.jpg
Cloetta huurt 1.441 m² kantoorruimte in Breda

In het gebouw “De Potvis” aan het Chasseveld is 1.441 m² kantoorruimte verhuurd. De 3e en 4e verdieping zijn inmiddels in gebruik genomen door Cloetta. Het kantoorgebouw is totaal ca. 3.000 m² groot en beschikt over een energielabel A. Het maakt deel uit van een groter complex met o.a. woningen, een sportschool, Pathe bioscoop en een restaurant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sacha Uitdewilligen.

Lees verder
Lees verder
Hendric.jpg
500 m² commerciële ruimte verkocht

Als onderdeel van de "Drie Hoefijzers" is het gebouw Hendric gerealiseerd. Een gebouw met commerciële ruimtes op de begane grond en appartementen op de verdiepingen.

Lees verder
Lees verder
wilhelminasingel3-42.jpg
De Vries & Metman opent kantoor in Breda

De Vries & Metman is een vooraanstaand octrooibureau in Nederland. Bescherming van innovatie is haar passie. Zij helpen binnenkort ook vanuit het centrum van Breda haar cliënten om hun uitvindingen te valoriseren en hun commerciële ambities te realiseren. Ze begeleiden cliënten bij alle octrooizaken – ongeacht complexiteit of technisch gebied – op basis van een helder advies dat is toegespitst op de business.

Lees verder
Lees verder
prinsenkade6-6a_a6a5251-hdr[40].jpg
Kantoorpand in het centrum verkocht

Karakteristiek kantoorpand aan de Nieuwe Mark in Breda is zeer vlot verkocht. Het pand is recent nog gemoderniseerd en daardoor instapklaar voor de nieuwe eigenaar/gebruiker. De nieuwe eigenaar zal met zijn bedrijf nog dit jaar verhuizen naar deze geweldige plek.

Lees verder
Lees verder
In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business